Страви будуть смачними та ситними. Попередньо меню буде таким:курячий суп з овочами, гречана каша, рис з овочами, плов, польова каша та овочеві салати.
Над розробкою меню працювали дві волонтерські групи. «Було зроблено чималу роботу. По-перше, ми проаналізували наші можливості і провели консультації з нашими партнерами, дієтологами та лікарями. По-друге, з’ясували наші технічні можливості в плані об’ємів приготування їжі та її транспортування в пункти видачі. За нашим задумом їх в Харкові має бути кілька. Точні локації будуть відомі згодом. Зараз йде робота з їх підготовки до прийому гостей проекту та працівників-волонтерів. Перед стартом проекту плануємо зробити невелику промо-кампанію, яка відповість на головні питання тих громадян, які насторожено чи з недовірою ставляться до проекту «FOOD FOR LIFE». Також плануємо вести сторінки в соціальних мережах, де будемо ділитися новинами проекту, розповідати про наші потреби, а головне про людей, які мають велике та чуйне серце».
Учасники проекту закликають кожного мешканця Харківщини та нашої держави загалом не соромитися допомагати. І нехай слова вдячності будуть лунати не так часто, як потрібно, але найголовніше – це те, що усі ми можемо в будь-який момент опинитися в подібній ситуації, і лише об’єднавшись та відкривши свої серця, ми зможемо подолати будь-які труднощі.